Trump, Brezilyalı Mevkidaşı Bolsonaro ile Covid-19'u Görüştü

Yeni tip coronavirüs salgını Brezilya ve ABD liderlerini bir araya getirdi. Donald Trump, Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

02.04.2020-08:02 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-07:53)  Trump, Brezilyalı Mevkidaşı Bolsonaro ile Covid-19'u Görüştü

Yeni tip coronavirüs salgını Brezilya ve ABD liderlerini bir araya getirdi. Donald Trump,  Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Beyaz Saray'dan aktarılan bilgilendirmede, Trump ve Bolsonaro'nun bugün Covid-19 ile mücadele çabalarını  değerlendirdikleri bir telefon konuşması gerçekleştirdikleri duyuruldu.

Söz konusu bilgilendirmede "Liderler, istihbarat paylaşımı, hazırlıkların artırılması, tedavi ve aşı çalışmalarında iş birliği yapılması ile virüsün yayılmasının önlenmesi ve insan hayatının korunmasının önemini vurguladı." cümleleri kullanıldı.

Trump ve Bolsonaro'nun, küresel ekonominin büyümesinin yeniden tesis edilmesi için tüm araçların kullanılmasının kaydedildiği açıklamada, "Başkan Trump, ülkelerine geri dönmek isteyen Amerikalılara verdiği destekten dolayı Brezilya'ya teşekkür ederek, iki ülke arasındaki ilişkiyi övdü." ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal