Trabzonspor'a Küfreden CHP'li İlayda Kılınç Hakkında Soruşturma

Trabzonspor'a küfür eden CHP Isparta Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç hakkında soruşturma başlatıldı.

26.10.2020-12:21 - (Son Güncelleme: 26.10.2020-13:03) Trabzonspor'a Küfreden CHP'li İlayda Kılınç Hakkında Soruşturma

Siyasi kimliğini göz ardı ederek, taraftar ruhuna kapılan CHP Isparta Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç hakkında soruşturma açıldı!

Süper Lig'in 6'ncı haftasında Kadıköy’de gerçekleşen Fenerbahçe - Trabzon maçı öncesi açıklama yapan CHP Isparta Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç, sosyal medya üzerinden ''Yıkılsın Trabzon enkazını göreyim. Sana şehir diyenin anasını s…yim '' diyerek Trabzonlu taraftarın tepkisini çekmişti.

Bununla da kalmayan İlayda Kılınç,  Fenerbahçe taraftarlarının açtığı bir pankartın fotoğrafını paylaştı.

Söz konusu bu gönderisi gündeme bomba gibi düşen Kılınç, hesabını kapatmıştı.

Bunun üzerine HP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, devreye girdi. Kaya, İlayda Kılınç hakkında ihraç işlemi başlatılacağını aktararak şu açıklamayı gerçekleştirdi:

''Isparta İl Gençlik Kolları üyesi bir gencin fanatizm psikolojisiyle sosyal medya üzerinden yaptığı talihsiz ve bir o kadar da seviyesiz paylaşımı için Isparta İl Başkanımızı aradım. İl Başkanımız kabul edilemez bulduğu ifadelerden dolayı üzüntülerini ve özürlerini iletti. İlgili hakkında ihraç istemiyle disiplin işlemlerini başlatacaklarını söyledi.''

Bunun üzerine İlayda Kılınç, kapattığı hesabını geri açacarak, özür diledi. Kılınç'ın özür açıklaması şöyle oldu:

''Herkese merhaba, ben İlayda Kılınç. Yapmış olduğum paylaşım tamamen benimle alakalıdır, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu olayla hiçbir alakası yoktur.

Taraftarlık duygum ağır bastığından, kendime hakim olamayıp yapmamam gereken bir paylaşım yaptım. Pişman olduğumu kamuoyuna bildirmek isterim. Tüm Trabzon halkından, Trabzonspor camiasından ve sevenlerinden çok özür dilerim.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal