Thomas Cook'un Almanya'daki Şirketide İflas İstedi

Dünyanın en büyük ve en köklü seyahat şirketlerinden İngiliz tur şirketi Thomas Cook'un iflasını açıklanmasının ardından Thomas Cook'un Almanya'daki bağlantılı şireti olan Thomas Cook GmbH da iflasını istediği açıklandı.

25.09.2019-13:16 - (Son Güncelleme: 25.09.2019-13:13)

Thomas Cook'un Almanyada ki iştirakçi şirketi Thomas Cook GmbH iflasını istedi. Şirket tarafından yapılan açıklamada iflas başvurusunun mahkemeye yapıldığı belirtildi.

Thomas Cook GmbH Yönetim Kurulu Başkanı Stefanie Berk, yaptığı açıklamada adli adımı atmaktan kaçınmayı istediklerini belirtti. Berk, müzakere yoluyla kısa vadeli bir çözüme ulaşamadıklarını ifade ederek iflas başvurusunu mahkemeye yaptıklarını açıkladı.

Thomas Cook GmbH'den yapılan açıklamada, Neckermann, Öger Tur, Air Marin ve Buchen Seyahat ile tatilde 140 bin kişinin bulunduğu açıklandı. Thomas Cook GmbH tatilcilerin geri getirilmesi konusunda Alman Dışişleri Bakanlığı ve seyahat sigorta şirketleriyle görüşme halinde olunduğu açıklandı ve çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz Sivil Havacılık kurumu Dünyanın en büyük ve en köklü seyahat şirketlerinden İngiliz tur şirketi Thomas Cook'un iflasını açıklanmasının ardından Thomas Cook'un iflasını açıklamıştı.

Thomas Cook ile tatilde olan İngiliz turistlerin geri getirilme çalışması başlatılmıştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal