The Economist: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazanacak

Her seçim döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında olumsuz yayın yapan İngilizler, karalama çalışmalarına ivme kazandırdı. The Economist Türkiye yapılacak 24 Haziran seçimlerinin uygun bir ortamda yapılamayacağını söyledi.

27.04.2018-10:43 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-15:36) The Economist: Cumhurbaşkanı Erdoğan Kazanacak

Türkiye'deki seçim dönemlerinde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı muhalefet partileriyle aynı noktadaymış gibi karalama kampanyası yürüten The Economist, 24 Haziran genel seçimlerinde kimin yanında olduğunu tekrardan gösterdi.

ÇALIŞMALAR OYA ÇEVRİLİYOR

İngiltere'de yayınlanan The Economist dergisinde yayınlanan makalde; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın altyapı çalışmalarını seçmen oyuna çevireceği belirtildi.

Makalenin devamında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu atılımları sebebiyle seçimlerin adil ortamda olmayacağı ifade edildi.

MEGA PROJELER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın popüleritesinin her geçen gün arttığını yazan The Economist, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı gibi mega projelerin muhalefet karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini güçlendirdiğini vurguladı.

CUMUHRBAŞKANI ERDOĞAN KAZANACAK

The Economist'te yayınlanan makalenin sonunda ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimleri kolaylıkla kazanacağı mecburiyetten de olsa kabul edildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal