Terörist Sevici Avrupa'dan Bir Şok Daha! Hainlere İzin Çıktı

Bölücü terör örgütü PKK'nın Avrupa'daki yandaşları Avusturya'da yer alan kilise de eylemde bulundu. Kilisenin Alman rahibi bu terör örgütünü destekleyen hain sürüsünün eylem gerçekleştirmesine izin verdi.

03.02.2018-14:00 - (Son Güncelleme: 03.02.2018-13:46) Terörist Sevici Avrupa'dan Bir Şok Daha! Hainlere İzin Çıktı

Avusturya’nın başkenti Viyana’daki Aziz Stefan Kilisesi'nin rahibi olan Toni Faber, terör örgütü olan PYD/PKK'nın hain yandaşlarının yapmış olduğu eyleme izin vererek, bu hainlerin kilisenin balkonunda Türkiye’nin Afrin’de yürüttüğü "Zeytin Dalı" Harekatı karşıtı pankart açmasına sebep oldu.

Die Presse gazetesinden gelen haber doğrultusunda, terör örgütü PYD/PKK'nın hain destekçileri şehrin en eski kilisesi olan Aziz Stefan’ın balkonundan "Suriye’deki Kürtlere barış" şeklinde bir pankart açarak gösteride bulundu. Bu eyleme izin veren Alman Rahip Faber, gazeteye bulunduğu beyanda, eylemin Suriye’deki Kürtlere barış getirmesi için "olumlu bir işaret" olduğunu söyledi.

Almanya başta olmak üzere Avrupa’nın birçok kentinde camilere saldırılar düzenleyen alçak terör örgütü PYD/PKK' nın hain yandaşlarına bir dini kurumun eylem yapmak için müsade alması, ülkede yaşayan Türkler başta olmak üzere Müslümanların tepkisine yol açtı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal