Terör Bugün Suudi Arabistan'ı Vurdu!

Arabistan'ın doğusunda bulunan Katif şehrinde terör saldırısı gerçekleşti.

12.06.2017-10:58 - (Son Güncelleme: 12.06.2017-11:31) Terör Bugün Suudi Arabistan'ı Vurdu!
Suudi Arabistan'ın doğusunda yer alan El-Katif şehrinde arabayla denetim yapmakta oldukları sırada emniyet mensuplarına ilişkin organize edilen bombalı terör saldırısı neticesinde bir binbaşı hayatını kaybederken, iki güvenlik görevlisi olay neticesinde yara aldı.

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı’nda görevli Mansur et-Turki’nin yaptığı açıklamaya göre, Katif şehrine bağlı Masura Mahallesi'nde sabaha karşı bir zamanda emniyet mensuplarının denetim görevi sırasında araçlarına yönelik bombalı bir terör saldırısı yapıldığı bilgisi aktarıldı.

KATİF’TEKİ OLAY BİR İLK DEĞİL

Saldırı sırasında binbaşı Tarık bin Abdullatif el-Alaki'nin can verdiği, iki güvenlik memurunun da olay sonucu yara aldığı bilgisini paylaşan et-Turki, hadisenin teröristlerin düzenlediği bomba sisteminin infilak etmesi yoluyla vuku bulduğunu dile getirdi.

Olay sonrasında yara alan emniyet güçlerinin ciddi bir risk oluşturabilecek türden bir yaralanmaya maruz kalmadıkları bilgisi aktarılmakta.

Şii nüfusun sayıca fazla olduğu Suudi Arabistan’ın doğusundaki Katif şehrinde devamlı terör saldırıları vuku buluyor.
Olayın gerçekleşmesi sonrasında terör saldırısını üstlenmiş bir terör örgütü henüz çıkmazken, akıllara DEAŞ’ın İran saldırısı öncesinde çektiği videoda İran ile beraber Suudi Arabistan’da da terör saldırıları düzenleyeceklerini belirterek tehdit ettiği görüntüleri getiriyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal