Teknoloji CEO'su Başı ve Uzuvları Kesilmiş Olarak Bulundu

ABD'de, öncün bir teknoloji girişimcisi New York'taki evinde cansız halde bulundu. ABD basını, 33 yaşındaki Fahim Saleh'in başı ile uzuvlarının elektrikli testereyle parçalanmış olarak bulunduğunu açıkladı.

16.07.2020-13:50 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-13:38) Teknoloji CEO'su Başı ve Uzuvları Kesilmiş Olarak Bulundu
Saleh, Nepal ve Bangladeş'te taksi, kurye ile yemek siparişi hizmetleri sunan Pathao ve Nijerya'daki Uber gibi motosiklet taksi uygulaması Gokada platformlarının kurucularından biriydi.

Polis hadiseyle alakalı daha açıklamada bulunmadı ancak Gokada firması Saleh'in ölümünü doğruladı. Firmanın sosyal medya (twitter) hesabındaki paylaşımda 'Kurucumuz ve CEO'muz Fahim Saleh'in ani ve trajik kaybını derin bir üzüntüyle bildiriyoruz' ifadeleri kullanıldı.

Pathao'nun Twitter'dan yaptığı paylaşımında da Saleh için 'Bizim için sonsuza kadar bir esin kaynağı olacaksın' ifadelerini kullandı.

CANSIZ BEDENİNİ YANINDA ELEKTRİKLİ TESTERE BULUNDU

ABD basınına göre Saleh'in ölüsünü Pazartesi günü, kendisine bir gündür ulaşamayan kız kardeşi buldu.

CNN'de yer alana habere göre, apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarında Saleh'in asansöre komple siyah kıyafetlerle suratı maskeli bir şahısla bindiği görülüyor.

Evde başı ile uzuvları kesilmiş cansız bedeninin yanında prizde takılı bir elektrikli testere ile siyah torbaların da olduğu bildiriliyor.

İsmi saklanan bir polis 'Olay yerinde profesyonel bir cinayet işlenmişe benziyor' ifadesini kullandı.

Bangladeş göçmeni bir ailenin çocuğu olan Saleh, ilk firmasını lisedeyken kurdu. Saleh, 2015 yılında Bangladeş ile Nepal'de popüler olan Pathao'nun kurucuları arasındaydı.

Fahim Salih, ardından Nijerya'daki motosiklet taksi uygulaması Gokada'nın kuruluşunda yer aldı. Nijerya'nın en büyük şehri Lagos'ta 2020'nin başlarında motosiklet taksilere yasak gelmesiyle firmanın oldukça darbe aldığı belirtiliyor.

Gayri resmi nüfusu 20 milyonun üstünde olduğu ifade edilen ve trafik yoğunluğuyla bilinen bu motosikletler şehrin en fazla tercih edilen ulaşım aracıydı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal