Taşkent'te Orta Asya Konferansı

Özbekistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Dilshod Akhatov 29 Şubat'ta Özbekistan ve BM'nin Taşkent'te “Orta Asya - Yeni Fırsatlar ve Bölgesel İşbirliği Beklentileri” başlıklı bir konferans düzenleyeceğini söyledi.

29.10.2018-16:49 - (Son Güncelleme: 29.10.2018-16:43) Taşkent'te Orta Asya Konferansı

Özbekistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Dilshod Akhatov 29 Şubat'ta Özbekistan ve BM'nin Taşkent'te “Orta Asya - Yeni Fırsatlar ve Bölgesel İşbirliği Beklentileri” başlıklı bir konferans düzenleyeceğini söyledi. 29 Ekim'de Orta Asya Uzman Forumu'nun ilk toplantısı, bölge ülkelerinin stratejik araştırma merkezlerinin başkanları ve uzmanlarının katılımı ile Taşkent'te açıldı. Proje, Özbekistan Cumhurbaşkanı Stratejik ve Bölgesel Çalışmalar Enstitüsü (ISRS) ve BM Ortadoğu Önleyici Diplomasi Merkezi (UNRCCA) tarafından düzenlendi.

Akhatov, uluslararası siyasi uzmanların ve bilim insanlarının, Orta Asya, Rusya, Çin, ABD ve Avrupa'nın tanınmış analitik merkezlerinden uzmanların yanı sıra önde gelen uluslararası kuruluşların ve finans kurumlarının temsilcilerinin de konferansa katılması gerektiğini kaydetti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal