Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın Şakası Şaşırttı!

Suudi Arabistan'da yapılan bir konferansta Veliaht Prens Muhammed bin Selman yaptığı şaka ile güne damga vurdu. Selman, "Başbakan Hariri, Suudi Arabistan Krallığı'nda iki gün daha bulunacak, inşallah alıkonulma dedikoduları çıkmaz" dedi"

25.10.2018-13:16 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-13:24)

Suudi Veliaht Prens Muhammed Bin Selman, Geleceğe Yatırım Girişimi Konferansı çerçevesinde çarşamba günü yapılan panelde, Lübnan Başbakanı'nın, geçtiğimiz sene Suudi Arabistan tarafından alıkonulduğu söylentilerine gönderme yapan bir şaka yaptı.

"UMARIM ALIKONULMA SÖYLENTİLERİ PATLAK VERMEZ"

Riyad'da yapılan Geleceğe Yatırım Girişimi Konferansı'nda Veliaht Prens gülerek, "Başbakan Hariri, Suudi Arabistan Krallığı'nda iki gün daha bulunacak, inşallah alıkonulma dedikoduları çıkmaz" dedi.

SALONDA KAHKAHA TUFANI

Veliaht Prens'in bu sözleri salonda kahkaha tufanı kopardı. Lübnan Başbakanı Hariri de Veliaht Prens'in bu sözlerini gülerek karşıladı ve Prens ile tokalaştı. Lübnan Başbakanı Hariri'nin, Suudi, Arabistan tarafından alıkonulduğu iddiası geçen sene Kasım ayında çıkmıştı.

HARİRİ ÜÇÜNCÜ DEFA BAŞBAKAN SEÇİLMİŞTİ

Hariri'nin yaklaşık bir ay kadar ardından istifa ettiğini açıklaması Fransız basını tarafından da yakın merceğe alınmıştı. Geçtiğimiz Mayıs ayında Lübnan'da 9 sene aranın ardından yapılan genel seçimlerde Hariri üçüncü kez başbakan olarak seçilmişti. Hem Suudi Arabistan hem de Lübnan vatandaşı olan Hariri ayrıca Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı vakası ile alakalı Suudi tarafına desteğini açıkça söylemişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal