Suudi Prens'ten Cemal Kaşıkçı Açıklaması: Türkiye Arayabilir

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile alakalı Suudilerden açıklama geldi. Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, "Türk yetkililer Başkonsolosluk binasını arayabilir" dedi.

06.10.2018-12:42 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-12:36) Suudi Prens'ten Cemal Kaşıkçı Açıklaması: Türkiye Arayabilir

Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girmesinin ardından kendisinden bir daha haber alınamayan Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması ile alakalı yaptığı açıklamada "Türkiye'nin İstanbul başkonsolosluğumuzu aramasına izin vermeye hazırız" dedi.

Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girmesinin ardından kendisinden bir daha haber alınamayan Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile alakalı Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman tarafından açıklama gerçekleştirildi.

Suudi Arabistan Velihat Prensi, "Türkiye'nin İstanbul başkonsolosluğumuzu aramasına izin vermeye hazırız." dedi.

Türk Arap Medya Derneği, Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın önceki gün saat 13.00 civarında girmiş olduğu Suudi Arabistan Krallığı İstanbul Başkonsolosluğu binasından halen çıkmadığını iddia etmişti.

Türk Arap Medya Derneği'nden gerçekleştirilen açıklamada Suudi reformistler için kritik bir platform olan Al Watan gazetesine büyük katkılar yapan ve Orta Doğu'nun en etkin gazetecilerinden biri olarak tanınan Kaşıkçı'nın geçmişte bir zamanlar İngiltere'deki Suudi Büyükelçiliği'nde medya danışmanlığı gerçekleştirdiği ayrıntısına yer verilmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal