Suudi Arabistan İngiliz Casus Lawrence'in Evini Restore Ediyor

Sahabelerin evlerini harabeye çeviren, Kanuni Sultan Süleyman Sokak adını değiştiren İslam düşmanı Vahabi Köpeği Suudi Arabistan yönetiminden beklenen davranış, bugün, turist çekmek bahanesiyle İngiliz ajanı olan Arabistanlı Lawrence’ın evini restore etti.

07.09.2020-11:15 - (Son Güncelleme: 07.09.2020-11:05) Suudi Arabistan İngiliz Casus Lawrence'in Evini Restore Ediyor
Suudi Arabistan Turizm Bakanlığı, Arabistanlı Lawrence olarak tanınan İngiliz casus Thomas Edward Lawrence'in evinin orayı cazibe merkezi haline dönüştüreceği düşüncesiyle restore edileceğini açıkladı.

PEYGAMBER EFENDİMİZİN EVİNİ YIKMAYA ÇALIŞAN, ASHABIN EVLERİNİ YERLE BİR EDEN İNGİLİZ AJAN LAWRENCE'NİN EVİNİ SUUDİ REJİMİ RESTORE EDİYOR

Yenbu Belediye Başkanı Ahmed el Mehtut, koronavirüs pandemisi nedeniyle getirilen seyahat sınırlamalarına rağmen, Suudi Arabistan Krallığı’nın daha fazla turist çekmek için yaptığı geniş bir kampanya kapsamında sene sonuna kadar evin turist alabileceğini dile getirdi.

İSLAM DÜŞMANLIĞINA KUCAK AÇAN SUUDİ ARABİSTAN

Mehtut açıklamasında, 'Restorasyonun ilk aşamasını yeni bitirdik... Ev değerini tarihinden alıyor ve birçok yabancı turist İngiliz istihbarat görevlisinin evini gezmek istiyor' diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal