Suriye’de Katliam Yapan İranlılara Ruslardan Madalya

Suriye’de diktatör Esad ve Rusya ile birlikte masum sivilleri katleden İranlı teröristlere Rusya Tarafından madalya verildiği ortaya çıktı.

11.07.2020-13:32 - (Son Güncelleme: 11.07.2020-13:38) Suriye’de Katliam Yapan İranlılara Ruslardan Madalya

Suriye, Yemen, Afganistan ve Irak başta olmak üzere İslam dünyasında Müslümanlara yönelik yapılan bütün katliamlara ortak olan İran’ın Rusya tarafından ödüllendirildiği ortaya çıktı.

Suriye’deki iç savaş çıktığı günden beri bu ülkede katliamlar yapan İran Şii/Rafızi rejiminin yeni kirli bir ilişkisi daha ortaya çıktı.

Rusya ile birlikte diktatör katil Esad’a destek veren İran rejimi, Afganistan, Pakistan ve bazı Arap ülkelerinden Şii teröristler toplayarak bu ülkede 11 yıldır katliamlar yapıyor. Başta Hizbullah terör örgütü olmak üzere Afganistan’daki Şii Hazara teröristlerini Suriye’ye yerleştiren İran, Müslümanlara karşı soykırım uyguluyor. İran’ın Suriye’de uyguladığı soykırım yönteminin Sırpların Bosna Hersek’te Müslümanlara karşı kullandığı soykırım yönteminin aynısı olduğu biliniyor.

Müslümanları kitlesel katliamlara tabi tutarak Nusayri Araplara alan açan İran’ın bu vahşetinin Rusya tarafından ödüllendirildiği öğrenildi. haber365 editörlerinin gelen bir ihbarı değerlendirmesi üzerine, Rus-İran kanlı ve kirli ittifakının belgeleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aylarda Irak’ın başkenti Bağdat’ta itlaf edilen sapık katil General Süleymani’nin yardımcısı olan Mühendisi’nin de Suriye’de büyük katliamlar gerçekleştirdiği bilgisine ulaşıldı.

CIA’nın mevcut Irak Başbakanı Kazımi’den aldığı istihbarat sonrası yeri tespit edilen sapık General Süleymani ve yardımcısı el Mühendisi, yapılan bir operasyonla itlaf edilmişlerdi.

Amerikalıların itlaf ettiği el Mühendisi’nin Suriye’de İran adına Müslümanlara yönelik yaptığı katliamların Rusya tarafından altın madalya ile ödüllendirildiği bilgisine ulaşıldı.

El Mühendisi’nin itlaf edilmeden önce Rusya Savunma Bakanlığı tarafından 'askeri işbirliğinin güçlenmesi adına yaptığı hizmetlerden dolayı altın madalya ile ödüllendirildiği ortaya çıktı.

Çok gizli yapılan bir törenle madalyası takılan El Mühendisi’nin 'Ruslara hizmet etmeyi sürdüreceği' taahhüdü verdiği de alınan bilgiler arasında bulunuyor. Ancak törenden birkaç ay sonra Amerikalıların Irak İstihbarat Servisi El Muhaberat’tan aldığı istihbarat sonucu imha ettiği el Mühendisi’nin taahhüt ettiği katliamları gerçekleştirmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal