Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Suriye'de Dün Gece Sirenler Yeniden Çaldı

Suriye ve çevresinde İran-İsrail gerilimi sürmeye devam ediyor. Dün gece İsrail askeri güçleri İran'ın Suriye'de bulunan birliklerine Tank atışı ve hava operasyonlarıyla vurduğu bilgisi geldi

10.05.2018-08:47 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-15:59)

İsrail, Suriye'nin güneyinde bulunan Kuneytra kentine bağlı Baas ve Hadar bölgelerine tank atışları ve hava akınları harekatı düzenledi.

İsrail ordusundan yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre, İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü'nün Suriye'den İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri'nde bulunan üslere doğru yirmi kadar roket attıldı. Dendi

İran güçleri tarafından İsrail hedeflerine doğru atıldığı ifade edilen füzelerden bazılarının havada engellendiği aktarılırken, olayda ölü ya da yaralı bulunmadığı belirtildi. İsrail ordusu sözcüsü Jonathan Conricus gazetecilere "İsrail ordusu, Suriye'deki onlarca İranlı askeri hedefi vurdu" dedi.

İSRAİL: İRAN GÜÇLERİ 20 ROKET ATTI

İran tarafından atılan tüm roketlerin İsrail hava savunma sistemi Demir Kubbe tarafından havada imha edildiği ifade edilen açıklama yapıldı, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı ifade edildi. Açıklamada ayrıca, "İsrail ordusu bunu vahim bir olay olarak görmektedir ve çeşitli senaryolara hazırlıklı olmaya devam etmektedir." ifadesine yer verildi.

İsrail ordu sözcülüğünden bölgede bulunan basın mensuplarının sorusunu yanıtlayan bir yetkili de Golan Tepeleri'nde sirenlerin çaldığını söylemişti fakat nedeni hakkında bilgi vermemişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;