Suriye Operasyonu Dünya Gündeminde!

Esed rejimine karşı Suriye'de gerçekleşen operasyonun ardından saldırı haberleri, dünya medyasının gündemine bomba gibi düştü. İşte dünya medyasında Suriye saldırısı ile ilgili haberler…

14.04.2018-12:14 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-12:29) Suriye Operasyonu Dünya Gündeminde!

Esed rejimine karşı Suriye'de gerçekleşen operasyonun ardından saldırı haberleri, dünya medyasının gündemine bomba gibi düştü. İşte dünya medyasında Suriye saldırısı ile ilgili haberler…

NEW YORK TİMES

'ABD, misilleme olarak Suriye'ye saldırdı' başlığını kullanan New York Times gazetesi, Trump'ın Suriye'den çıkmak istediğini öne sürdüğünü fakat buna karşılık görev dönemi içinde ikinci defa Suriye’ye saldırdığını yaynladı.

CNN İNTERNATİONAL

CNN International televizyonu 'ABD ve müttefikleri Suriye'yi vuruyor' başlığı ile yayınladığı haberinde, bazı üst düzey Amerikalı idarecilerinin sözlerine yer verdi. idarecilere göre, saldırılar sürecek.

WASHİNGTON POST

Trump'ın devamlı olarak eleştirdiği Washington Post gazetesi, 'ABD ile müttefikleri, şüpheli kimyasal silah saldırısından sonra Suriye'yi vurdu' manşeti ile yayınladığı haberinde, Trump'ın yeni operasyonlar hakkında açık uçlu konuştuğuna dikkat çekti. Gazetenin haberinde, buna karşılık Savunma Bakanı Mattis'in ise ancak Esad'ın buna uakın hamlelerde bulunması durumunda yeni bir saldırı gerçekleştirebileceklerini vurguladı.

FOX NEWS

Trump'ın bir numaralı destekçisi muhafazakar haber kanalı Fox News ise 'Suriye vuruluyor' manşetini kullandı. Haberde, ‘Başkan Trump, şüpheli zehirli gaz saldırısı nedeni ile Esad rejimini cezalandırmak üzere askeri saldırıyı duyurdu’ ifadeleri kullanıldı.

NBC NEWS

NBC News 'ABD ve müttefikleri, şüpheli kimyasal silah saldırısına yönelik Suriye'yi vurdu', ABC News ise 'ABD, Suriye'yi vurmaya başladı' şeklinde haberler yayınladı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal