Stephen King Kızı Tarafından Öldürüldü

66 yaşındaki ünlü film yapımcısı Stephen King, 31 yaşındaki kız evladı tarafından öldürüldü!

09.06.2017-11:06 - (Son Güncelleme: 09.06.2017-11:39) Stephen King Kızı Tarafından Öldürüldü

66 yaşında bulunan Britanyalı film prodüktörü Stephen King, üstünde hiçbişi yokken Charleston'daki evinde yatak odasının havuzunun içinde kanlar içinde bulundu.Stephen King’in katili öz be öz evladı britnayy.

CİNAYETİ POLİSE STEPHEN KİNG’İN KÜÇÜK KIZI HABER VERDİ

Stephen King’in kanlar içinde havuzun kenarında bulan 28 yaşındaki ufak kızı Brooke polise haber verdi. Polisler ise eve girdiklerinde

Stephen King'in yaşadığını fakat çok geçmeden öldüğünü belirttiler.

Stephen King'in 37 yıllık eşi 63 yaşındaki Susan'ın ise olay anında yatak odasına girmekten korktuğu ve bayıldığı iddia edildi.

Stephen King’in büyük kızı Brittany Simpson ise cinayeti kabul etmiyor ve babasının o halde görünce evden kaçmak istediğini belirtiyor. Stephen King’i öldüren 9 milimetrelk Smith and Wesson ise King’in büyük kızı Brittany'nin odasından çıktı.

MANİK DEPRESİF TEŞHİSİ KONULMUŞTU

Susan ve Robert ikilisinin Brooke ve Brittany dışında Chelsea adlı bir kız çocukları ve Taylor adında bir erkek çocukları daha bulunuyor.
Stephen king’in büyük kızı Britanny'nin 2012 yılında gerçekleşen trafik araması anında otomobilinde mariuana ve Xanax bulunmuştu. Polis tutanağında ise, Brittany'nin çevirme sırasında arabanın içinde çırılçıplak erkek arkadaşının ise üstünde sadece iç çamaşırı olduğu ve doktor raporunda Brittany'e manik depresif teşhisi koyulduğu belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal