Stephan Hawking: ''Zenginler İnsan Irkının Sonunu Getirebilir''

Ünlü Fizikçi Stephan Hawking'e göre zenginler kendi DNA'ları üzerinde oynama yaparak üstün insan ırkı yaratabilir, bu üstün ırk da sıradan insan ırkını yok edebilir

16.10.2018-16:45 - (Son Güncelleme: 16.10.2018-16:34) Stephan Hawking: ''Zenginler İnsan Irkının Sonunu Getirebilir''

Ünlü İngiliz fizik Profesörü Stephen Hawking, ortaya attığı fikirleriyle, öldükten sonra bile uyarmaya devam ediyor. Ölümünden sonra yeni kitabı basılan Hawking'e göre, zenginler kendi DNA'ları üzerinde oynayarak, insanüstü bir ırk yaratabilir, bu üstün ırksa sıradan insanların sonunu getirebilir.

HAWKİNG SON KİTABINDA AÇIKLAMIŞTI; ''ZENGİNLER ÜSTÜN BİR IRK YARATABİLİR''

Mart ayında hayatını kaybeden dünyaca ünlü fizikçi Stephen Hawking, yeni kitabı "Büyük Sorulara Kısa Yanıtlar" Hawking'in çocukları tarafından tanıtıldı.

Kitaba göre, DNA'lar üzerinde değişikliğe olanak tanıyan genetik mühendisliği ile, zengin çocukları üstün bir insan ırkı yaratabilir. Bazı insanların güçlü hafıza, hastalıklara, dayanıklılık ve uzun ömür süresi gibi insani özellikleri geliştirme hırsına karşı koyamayacak. Devletler bu etik dışı gelişmeyi engellemek için yasalar çıkarsa bile, bu önlem işe yaramayacak.

Genetik oynamalarla ortaya çıkarılacak üstün insan ırkı ise, sıradan insanların ırkını sona erdirebilecek.

Stephen Hawking, yeni insan ırkının, üstün özellikleri sayesinde uzayda çok daha kolay ilerleyip, kolonileşeceğini de iddia ediyor. 

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal