Sorumsuz Çift, Altı Aylık Bebeklerini Susuz Bırakarak Öldürdü

Rusya'da komşuların aldıkları kötü koku yüzünden ihbar etmeleri ardından 3 çocuklu bir ailenin evine giden emniyet güçleri, altı aylık bebeği ölü halde buldu. Öteki 2 çocuğun da sağlık durumunun oldukça kötü olduğu görülürken, bebeğin ölüm nedeninin susuzluk olduğu tespit edildi.

26.11.2020-14:20 - (Son Güncelleme: 26.11.2020-14:18) Sorumsuz Çift, Altı Aylık Bebeklerini Susuz Bırakarak Öldürdü

Moskova, Ohotsk Denizi açıklarında yer alan Sahalin Adası'na bağlı Dolinsk kentinde bir bina sakinleri emniyet güçlerine durumu bildirerek komşularının evinden hem kötü koku hem de sesler geldiğini belirtti. Emniyet güçleri evde inceleme yaparken, altı aylık erkek bebeğin cesedini bulundu.

ÖTEKİ ÇOCUKLARIN DA SAĞLIK DURUMU İYİ DEĞİL

Aynı zamanda, hayatını kaybeden bebeğin ikizi ile iki yaşındaki çocuğun da sağlık durumunun kötü olduğu ortaya çıktı.

Erkek çocuk otopsi yapılmak üzere morga alınırken ikizi ile ili yaşındaki öteki kardeşi sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Evde olan 33 yaşındaki baba ile 25 yaşındaki anne de emniyete götürüldü.

AŞIRI ALKOL TÜKETMİŞLER

Otopsi raporuna bakıldığında, altı aylık bebeğin susuzluk yüzünden öldüğü  ortaya çıktı. Hastanede tedavi olan iki çocukta da yetersiz beslenmeye bağlı kas erimesi meydana geldi. Anne ile babanın testlerinde de aşırı alkollü oldukları tespit edildi.

SEBEP YOKSULLUKMUŞ

Bebeklerinin ölümünden ve iki çocuğun da bakımsızlığı sebebiyle soruşturulan anne ile baba alkol için paraları varken yoksul oldukları öne sürerek bakamadıklarını belirterek caniliklerini savundu.

Mahkemeye gönderilen anne ile baba, bir çocuğun ölümüne neden olma ve öteki çocuklarını da bakımsız bırakma kabahatleriyle hapishaneye gönderildi.

Rusya Soruşturma Komitesi aracılığıyla yapılan açıklamada hastanede tedavi edilen iki çocuğun tedavilerinin bitirildikten sonra devlet korumasına alınacağını belirtilirken, hadiseyle alakalı soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal