SMO, Rasulayn'da Bomba İmha Çalışmalarına Devam Ediyor

Rasulayn ilçesinde arama-tarama faaliyetlerini devam ettiren Suriye Milli Ordusu (SMO) askerleri, terör örgütü YPG/PKK'nın sivil yerleşimlerde tuzakladığı mayınları ve patlayıcıların yerini belirleyerek imha ediyor.

15.11.2019-11:19 - (Son Güncelleme: 15.11.2019-11:11)

Türkiye'nin gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı ile terörden arındırılan Rasulayn ilçesinde arama-tarama faaliyetlerini devam ettiren Suriye Milli Ordusu (SMO) askerleri, terör örgütü YPG/PKK'nın sivil yerleşimlerde tuzakladığı mayınları ve patlayıcıların yerini belirleyerek imha ediyor.

Suriye'de Barış Pınarı Harekatı ile YPG/PKK'lı teröristlerden kurtarılan bölgelerde, sivillerin güvenli şekilde evlerine dönebilmeleri için mayın ve el yapımı patlayıcıları (EYP) tespit ve imha işlemleri devam ediyor.

Terör örgütü YPG/PKK, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısındaki Rasulayn ve kırsalından çekilmeden önce çok sayıda evi bombalarla tuzaklamıştı.

Bu çerçevede SMO askerleri, terörden kurtarılan bölgelerde tespit ettikleri patlayıcıları, bombaları ve EYP'leri sivillerden uzak merkezlerde güvenli şekilde imha ediyor.

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal