Sırbistan Cumhurbaşkanı: Türkiye'nin İHA'ları Muhteşem

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Türkiye'nin insansız hava araçlarının mükemmel olduğunu belirterek, Türk İHA'lar muhteşem ve kesinlikle almalıyız dedi.

06.10.2020-12:31 - (Son Güncelleme: 06.10.2020-12:23) Sırbistan Cumhurbaşkanı: Türkiye'nin İHA'ları Muhteşem

Türkiye'nin son dönemlerde savunma sanayisinde yaptığı girişimler, dünya çapında dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye'nin kendi imkanlarıyla geliştirdiği ve ürettiği çeşitli askeri silahlar, birçok ülkenin beğenisine sunulmuştu anlıyoruz ki alıcısı çok olacak.

VUCİC'DEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

 TSK'nın terörle mücadelede kullandığı ayrca Azerbaycan'a satılan ve Ermenistan'ın artan saldırganlığına karşı caydırıcı bir güç olan insansız hava araçları, son olarak Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'i kendine hayran bıraktı.

Başkent Belgrad'daki Sırbistan Sarayı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Türkiye'nin Bayraktar insansız hava araçlarından övgü dolu sözlerle bahsetti. 

İHA sistemlerini çok etkili bulduklarını ve gelecekte bunlardan satın almak istediklerini kaydeden Vucic, Türk tarafı ile anlaşıp anlaşamayacağımızı göreceğiz. Ne olursa olsun, burada bahsi geçen insansız hava araçları oldukça iyi. Türk üreticilerin hakkını vermem gerekiyor. Mükkemel bir işçilik çıkarmışlar dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal