Sırasını Arkasındaki Adama Verdi, 1,5 Milyar Dolar Kazandı

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde bir adam sayısal loto oynarken sırasını iyilik olsun diye bir arkasındaki adama verdi. Şanslı adama yaptığı bu iyilik 1,5 milyar dolar kazandırdı.

06.03.2019-16:19 - (Son Güncelleme: 06.03.2019-16:06) Sırasını Arkasındaki Adama Verdi, 1,5 Milyar Dolar Kazandı

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde, sayısal lotodan 1,5 milyar dolar (8,1 milyar TL) kazanan talihlinin kupon almak için girdiği sıradaki yerini, iyilik olsun diye arkasındaki kişiye bırakınca büyük ikramiyeyi kazandığı bildirildi. Sayısal loto görevlileri, isminin açıklanmasını istemeyen talihlinin nezaketinin, müthiş bir biçimde sonuçlandığını ifade etti. Talihli, ikramiyeyi tek bir ödemede almak isterse, 877 milyon doların sahibi olacak.

ABD TARİHİNDE TEK BİR KİŞİNİN KAZANDIĞI EN BÜYÜK İKRAMİYE

1,5 milyar dolarlık ödül, ABD tarihinde tek bir kişinin elde ettiği en büyük ikramiye. Biletin satılmasından beş ay sonra açıklama yapan Güney Carolina sayısal loto görevlileri, "Talihli, o an kendisini o bayiye getiren verdiği tüm kararlara da hayret ediyor" dedi.

TALİHLİ KUPONU MAKİNEYE OYNATTI

Görevlilere göre talihli, Mega Millions kuponu almak için girilen sırada, arkasındaki bir kişinin önüne geçmesine izin verdi. Görevliler, kazanan numaraların makine tarafından rastgele oynandığını ifade etti. Şanslı biletin satıldığı dükkanın sahibi de, alacağı 50 bin dolarla mağazasını yenileyeceğini söyledi.

Güney Carolina, talihlilerin kimliklerini gizli tutmasına izin veren eyaletlerden biri. Diğerleri ise Delaware, Ohio, Kansas, Maryland, Georgia, Kuzey Dakota ve Teksas.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal