Sınavdan 95 Alamayan Çocuğunu Önce Dövdü, Sonra Terk Etti

Çin'de bir anne matematik sınavından 95 alamayan çocuğunu darp etti. Bununla da yetinmeyen kadın çocuğu otoyolda terk etti. Polisin harekete geçmesi üzerine cani kadın, "Artık onu istemiyorum, çocukla ne isterseniz yapın" dedi.

08.03.2019-17:03 - (Son Güncelleme: 08.03.2019-16:57) Sınavdan 95 Alamayan Çocuğunu Önce Dövdü, Sonra Terk Etti

Çin'de bir kadın sınavdan en az 95 almadığı için 12 yaşındaki oğlunu dövmesinin ardından otoyolda terk etti. Polis, kadına ulaştı fakat kadının yanıtı: "Artık onu istemiyorum, çocukla ne isterseniz yapın" oldu.

ÖNCE DÖVDÜ SONRA TERK ETTİ!

Olay, Çin'in Henan eyaletinde Luoyang kentinde oldu. Yerel basında yer alan haberlere göre, Çin'de bir kadın, matematik sınavında 95 alamayan oğlunu otoyolda araçtan indirip darp etmesinin ardından terk etti. Durumu görenler hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis, otomobilin plakasından kadının kimliğini belirledikten sonra kadını aradı. Kadının polislere cevabı ise polisleri de şaşkına çevirdi: "Artık onu istemiyorum, çocukla ne isterseniz yapın. İsterseniz bana ceza da verebilirsiniz."

Polis, çocuğun, annesinin beklediği gibi matematik sınavından 95 üstü değil 81 puan aldığı için dövülüp, terk edildiğini; çocuğun amcasına verildiğini söyledi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal