Şii Teröristlerden Suriye’de Çocuk Katliamı

Suriye’de bulunan ve Esad yanlısı İran’a bağlı Şii terörist gruplar, vahşi eylemlerine her gün bir yenisini ekliyorlar. Şimdi de çocukları öldürüyorlar

15.05.2020-10:06 - (Son Güncelleme: 15.05.2020-09:59) Şii Teröristlerden Suriye’de Çocuk Katliamı

Suriye’de on binlerce Şii teröristi bulunan İran rejimi şimdi de sadece çocukları öldürmeye başladı.
El Cezire televizyonunun geçtiğimiz günlerde Kasım Süleymani ile ilgili bir haberde yayımladığı görselde bulunan küçük çocuklar Şii teröristler tarafından hedef olarak seçildi.

El Cezire televizyondan Suriye'deki Sembol yüzlerinden minik kız, Suriye’de bulunan Fatımıyyun ve Hizbullah teröristlerin yaptığı ortak saldırıda hayatını kaybetti.

Kasım Süleymani’nin intikamını almak adına yaptıkları operasyonlarda Müslüman sivilleri öldürmeleri ile dikkat çeken Şii teröristler, Afganistan’dan ABD’nin gözetiminde iran üzerinden Suriye’ye getirildiği biliniyor.

İran’ın kontrolündeki şii teröristler, ABD tarafından açıkça öldürülen Kasım Süleymani’nin intikamını almak için başlattıkları Terör saldırılarında yüzlerce Müslümanı katlediyorlar.

İNTİKAMI MASUM SİVİLLERDEN ALINIYOR

İran’ın Süleymani’nin intikamını öldüren ABD’den değil de masum sivil Sünni Müslümanlar'dan almak istemesi şaşırtıcı bulunuyor. Çocuk katili sapık general Süleymani’nin koordinatlarını ABD uçaklarına veren Bağdat şiileri olduğu biliniyor. Çünkü süleymani’nin Irak’taki bütün çevresi Şiilerden oluşuyor. Sünnileri Müslüman olarak görmeyen Süleymani, Sünni bölgelerinde su dahi içmediği biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal