'SİHA ve Füzelerimiz Azerbaycan'ın Emrindedir'

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, ‘Savunma sanayiimiz SİHA’larımızdan mühimmatlarımız ve füzelerimize, elektronik harp sistemlerimize kadar bütün tecrübe, teknoloji ve kabiliyetleriyle her zaman Azerbaycan'ın emrindedir’ sözlerini kullandı.

17.07.2020-13:04 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-13:06) 'SİHA ve Füzelerimiz Azerbaycan'ın Emrindedir'

Demir, Nahçivan Özerk Cumhuriyeti Ordu Komutanı Kerem Mustafayev ve Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı ve Hava Kuvvetleri Komutanı Ramiz Tahirov’la görüştü.

Savunma Sanayi Başkanı, ziyaretle ilgili Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

‘İki kardeş ülkenin bir kez daha Tek Yürek olduğunu bütün dünyaya göstermemiz gereken bir dönemde, savunma sanayiinde de iş birliği konularımızı görüştük.

Savunma sanayiimiz SİHA’larımızdan mühimmatlarımız ve füzelerimize, elektronik harp sistemlerimize kadar bütün tecrübe, teknoloji ve kabiliyetleriyle her zaman Azerbaycan’ın emrindedir!

Azerbaycan ordusuna yeni sistemler kazandırmanın yanında, mevcut sistemlerin modernizasyonu, bakım onarım ve eğitim faaliyetleri konularında birlikte çalışacağız’

NE OLMUŞTU?

Pazar günü Ermeni birlikleri, iki ülke sınırındaki Tovuz bölgesinde Azerbaycan askerlerine saldırmıştı. Azerbaycan’ın karşılık vermesi üzerine Ermeniler geri çekilmek zorunda kalmıştı.

Türkiye’den konuya ilişkin açıklamalarda ‘Azerbaycan, yalnız değildir’ denmiş, Türkiye’nin Azerbaycan’ın her daim yanında olacağı vurgulanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal