Sigorta Şirketi İnanmadı! Cansız Bedenini Ofise Taşıdılar

Güney Afrika'da yaşamını yitiren bir adamın öldüğüne inanmayan sigorta şirketinden para almak isteyen iki kadın, hayatını kaybeden yakınlarının cansız bedenini ofise kadar taşıdı.

20.11.2019-18:33 - (Son Güncelleme: 20.11.2019-18:28)

Güney Afrika’nın KwaZulu-Natal bölgesinde akıllara durgunluk veren bir olay gerçekleşti. Sosyal medyada paylaşılan ve bir anda dünya gündemine oturan görüntülerde iki kadın bir ceset torbası ile bir ofiste görülüyor. Yerel basında yer alan haberlere göre ise bu iki kadın, sigortadan tazminat alabilmek için böyle bir hamle yaptı.

Açıklamalarda bulunan iki kadın, yakınlarının ölümünden sonra sigorta şirketinin tazminat vermeyi reddetmesi dolayısıyla morgdan aldıkları yakınlarını sigorta şirketinin ofisine gittiklerini anlattı. Tazminatın reddedilmesi sonrasında sigorta şirketindeki görevlilerin ismi açıklanmayan adamın öldüğüne inanmadığı için böyle hareket ettiklerini ifade etti.

Yerel basında yer alan haberlere göre yas tutan kadınlar yakınlarının içinde olduğu plastik torba ve ölüm sertifikası ile sigorta şirketine giderek resmen başvurdu. Yerel basına konuşan kadınlar, “Sigorta şirketinin tazminat vermemesi, kabile töreninin de gecikmesi anlamına geliyor. Bu sebeple zor durumda kalıyoruz ve acımız dinmiyor” dedi.

Old Mutual isimli bankacılık ve sigortacılık üzerine uzmanlaşan şirket yetkilileri, yaşamını yitiren adamı “gördükten” sonra ise kadınlardan özür diledi. Sigorta çalışanları acılı aileye tazminat parasını olayın yaşanmasından kısa bir süre sonra ödediklerini açıkladı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal