Sevgilisiyle Beraber, Başkalarıyla İlişkiye Giren Polis Görevden Alındı

İngiltere'de bir polis memuru Nick Taylor, kız arkadaşı Eleanor Turner ile beraber mide bulandırıcı bir kazanç kapısı buldu. Evlerinde kadın ile erkeklerle saatliği 150 sterline birlikte olan çiftin yaptıkları gün yüzüne çıkınca, emniyet görevlisi Taylor görevden alındı.

20.11.2020-18:09 - (Son Güncelleme: 20.11.2020-17:57) Sevgilisiyle Beraber, Başkalarıyla İlişkiye Giren Polis Görevden Alındı

Nick Taylor il Eleanor Turner çifti, internetten müstehcen fotoğraflar paylaşarak isteyenlerle evlerinde saatliği 150 sterlinden birlikte olduklarını ve isteyen müşterilerin evlerine ilaveten kırk sterlin karşılığında gidebileceklerini belirten bir not bırakarak kendi reklamlarını yaptı.

İğrenç hadisenin polis ve sağlık görevlilerine intikal ettiğini öğrenen çift, sosyal medya hesaplarını kullanımına kapatmalarına rağmen görevliler, hadiseyle alakalı doküman ve delilleri buldu.

Mide bulandırıcı olayın ardından bir takım milletvekilleri polislerine bu olayı ciddi bir şekilde araştırmaları için çağrı yaptı.

West Midlands Emniyet Amirliği tarafından yapılan açıklamada, polisliğin saygınlığını zedeleyen Taylor ile kız arkadaşının para karşılığında birliktelik yaşadıkları ihbarını alır almaz, polisi görevden aldıklarını ve soruşturmaya bütün yönleriyle devam ettiklerini dile getirdi.

Çift, sosyal medya hesapları üzerinden müşterilerden oldukça alaka gördüklerini ve yer yer talepleri karşılamakta güçlük çektiklerini söyledi.

Üst düzey bir emniyet personeli, Taylor ile kız arkadaşının bu işi senelerdir yapma ihtimallerini ve sağlıkçı olan kız arkadaşının salgın sürecinde yabancılar ile birliktelik yaşadıktan sonra hastaneye gitmesinin diğer insanların sağlığını riske soktuğunu ve bu davranışın sorumsuzluk olduğunu dile getirdi.

İğrenç hadise ile ilgili soruşturmaya devam eden bir müfettiş de, Taylor ile kız arkadaşının müşteriyle birliktelik yaşadıktan sonra ellerini dahi yıkamadan başka müşterilerle birlikte olduklarını öne sürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal