'Şehir Dışına Çıkıyorum' Dedi, Sevgilisine Düğün Yaparken Karısına Yakalandı

Şehir dışına çıkıyorum diyerek evden çıkan adam, yasak aşk yaşadığı kadına düğün yaptı. Afrika'da yaşanan olayda adam, düğün esnasında karısına yakalandı.

14.10.2020-17:19 - (Son Güncelleme: 14.10.2020-17:17) 'Şehir Dışına Çıkıyorum' Dedi, Sevgilisine Düğün Yaparken Karısına Yakalandı

Afrika ülkesi Zambiya'da yaşanan olay hayrete düşürdü. 'Şehir dışına gidiyorum' diyerek evden çıkan adam, yasak aşk yaşadığı kadına düğün yaparken karısına yakalandı.

Zambiya'da yaşayan Abraham Muyunda isimli adam sabah evden çıkarken eşine iş gereği şehir dışına çıkacağını ve birkaç gün gelemeyeceğini söyledi.

'O ADAM BENİM KOCAM'

Şehir dışına gittiğini söyleyen Abraham, evden çıkıp sevgilisi ile nikah töreninin yapılacağı kiliseye sırtına da bebeğini alarak gitti. Abraham'ın eşinin kulağına gelen dedikodular üzerine eşi tepki gösterdi. Sevgilisi ile nikah töreni yaptığı dedikodularını duyan eşi, koşarak kiliseye gitti. Kocası ve sevgilisini damatlık ve gelinlik içinde gören eşi, 'Nikahı durdurun, orada duran adam benim kocam' diye bağırdı.

İYİ GEÇİNDİKLERİNİ SÖYLEDİ

Bir anda karısını karşısında gören Abraham, adeta şok geçirdi. Gelin ise olay karşısında hiç tepki vermedi. Abraham'ın eşi, ağır hakaretlerde bulunduktan sonra sinirli bir şekilde nikahı kıymakta olan papazın yanına doğru gitti ve, 'Bu adam benim kocam. Boşanmadık' dedi. Kadın, kocası ile tartışmadığını, iyi geçindiklerini, böyle bir olayın neden meydana geldiğini bilmediğini söyledi.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Yerel kaynaklar, gelinin Abraham'ın evli olduğunu bildiği halde kendisi ile evlenmeyi kabul ettiğini açıklarken, devlet memuru olan Abraham hakkında yasak olan iki eşlilik suçundan soruşturma açılacağını ve suçlu bulunması durumunda yedi yıl hapis cezası alabileceğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal