Şam’da İran Mollaları Genelev Açtı

Beşşar Esed’e asker kazandırmak amacıyla İran’daki “Şeriati Vakfı” Suriye’nin başkenti Şam’da Genelev açtı. Genelevde İran’dan getirilen yüzlerce kadın ve kızın resminin bulunduğu kataloglar bulunuyor. Bu kızlarla birlikte olmak isteyen asker olmak zorunda.

10.09.2020-14:07 - (Son Güncelleme: 10.09.2020-14:39) Şam’da İran Mollaları Genelev Açtı

Beşşar Esed’e asker kazandırmak amacıyla İran’daki “Şeriati Vakfı” Suriye’nin başkenti Şam’da Genelev açtı. Genelevde İran’dan getirilen yüzlerce kadın ve kızın resminin bulunduğu kataloglar bulunuyor. Bu kızlarla birlikte olmak isteyen asker olmak zorunda.

İran Şii Rafızi rezilliklerine bir yenisini daha ekledi. Suriye’yi kan gölüne çeviren İranlı mollalar, şimdi de Şam’da genelev kurdukları ortaya çıktı.

“SİLAH ALTINA ALINMA" ŞARTIYLA GENELEVİ KULLANABİLECEKLER

Suriye’nin eli kanlı diktatörü Beşşar Esed’in yanında savaşacak insan bulamaması üzerine İran’dan yeni bir formül geliştirildiği öğrenildi.

İran rejimi mollalarının Genç ve bekar erkekleri “silah altına alınma” koşuluyla, İran’dan getirdikleri ve Suriye’de buldukları gönüllü Nusayri Fahişelerle birlikteliklerini sağlayan bir ofis kurdukları ortaya çıktı.

AYİNLERDE PROPAGANDASI YAPILDI

Esad’ın asker kaynağının tükenmesi üzerine İran rejiminin mollaları devreye koyarak geliştirdikleri formül şu şekilde işliyor: İran’dan toplanan gönüllü Şii kadın ve kızların yanısıra Suriye’de topladıkları rejim yanlısı Nusayri kadınları bir aya getirerek onlar üzerinden asker toplamak.

İran’dan iki bin civarında kadın ve kızın gönüllü olduğu yeni kurulan geneleve Suriye’deki Nusayrilerden de 3 bin civarında gönüllü kadın bu geneleve sermaye oldu. Bütün fahişe adayı kadın ve kızların fotoğrafları çekilerek kataloglar oluşturuldu. Ve Özellikle genç erkeklerin bu genelevlere gelmeleri için Nusayri ibadethanelerinde ve Şii Rafızi ayinlerinde propaganda yapıldı.

BİRLİKTELİKTEN SONRA SİLAH ALTINA ALINIYORLAR

Geneleve gelen gençler, beğendikleri kadınla en fazla iki hafta birlikte olabiliyor. Bu birliktelikten sonra “silah altına alınmayı” kabul ederek cepheye gönderiliyor.

İran’da kurulu bulunan “Şeriati Vakfı” yöneticisi mollaların geliştirdiği bu genelev formülü ile Esed ordusuna asker kaynağı oluşturmaya başladıkları belirtiliyor.

İKİ HAFTALIK SÖZDE NİKAH

Bu genelevde Şia mollaları haftalık veya iki haftalık sözde nikah kıyıyorlar. Alınan bilgilere göre Şia mollaları bu genelevde Şam’ın ahlak düşkünü günlük ve saatlik nikah da kıyıyorlar. Şam’daki Nusayri zeninlerle Esed’e bağlı general ve yüksek rütbeli subayların bu genelevde Şii mollalara para vererek “günlük” ve “saatlik nikah” kıydıkları da alınan bilgiler arasında bulunuyor.

İranlı mollaların Şam’da kurduğu genelev, Seyyide Zeyneb Meydanı’na yakın el Huseyn caddesinde bulunuyor. El Huseyn caddesine yakın Al Tin caddesinde de bu fuhuşun gerçekleştirilmesi için eke devasa otel kiraladıkları da öğrenildi.

Yine genelevdeki kadınlarla Esed’e asker yapılacak Suriyeli gençlerin fuhuş yapmaları için Şam’ın El Maşfa Caddesinde de onlarca daireyi kiralayarak fuhuşhane yaptıkları da alınan bilgiler arasında.

HAMANEY DENETLEMELERDE BULUNDU

Bu çerçevede Şam’da açılan Ayetullah Genelevi’nin işletimi hakkında genel değerlendirme almak ve yerinde gözlemlemek için İran’ın dini lideri Ayetullah Hamaney’in vekili Ayetullah Tabatabai’nin Şam’da denetlemelerde bulundu.

“Şeriati Vakfı”nın artması muhtemel taleplere karşı önlem amacıyla Şam’da bulunan İran Kültür Merkezi’ni de Ayetullah Genelevi’ne çevirdikleri de belirtiliyor.

İran’ın Meşhed kentinde kurulan“Şeriati Vakfı”aynı amaçlara hizmet eden bir şubeyi de Irak’ın başkenti Bağdat’a kurduğu ve çoğunluğu katiller ve kriminallerden oluşan Haşdi Şabi milislerine kadın servisi yaptığı kayıtlar altında bulunuyor

Irak istihbarat raporlarına göre, Şeriati Vakfı, günlük 20 dolar karşılığında Irak'ta kadın pazarlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal