Rusya’da Bir Çöp Evde Yaşlı Çiftin Cansız Bedeni Bulundu

Rusya’da bir apartman dairesinden gelen kötü kokular üzerine görevliler aracılığıyla baskın düzenlenen evden yığınla çöp bulunurken dairenin temizliğinin 3. gününde iki adet cansız beden bulundu.

20.09.2020-14:25 - (Son Güncelleme: 20.09.2020-14:14)
Rusya’nın St. Petersburg şehrinde bir apartman dairesinden gelen kötü kokular üzerine apartmanda oturanlar belediye görevlilerine durumu ihbar etti. Görevliler aracılığıyla kapı açılarak içeri girilince dairenin tamamen çöp ile dolu olduğu görüldü.

İtfaiye görevlileri de dahil pek çok insan dairede temizlik yaparken apartmanda oturanlar da dairede iki yaşlı çiftin oturduğunu kocanın ise kör olduğunu belirttiler.

Görevlilerin geceli gündüzlü yaptığı faaliyetin ilk gününde oldukça fare ile kedi görülürken temizliğin 2. günü kör olan yaşlı adamın çürümüş cansız bedeni bulundu. Temizliğin 3. gününde de tekrar bedeni çürüyen yaşlı kadının cansız bedeni bulundu.

Evdeki çöplerin temizlenmesi üç gün sürerken bulunan cansız bedenler inceleme yapılmak üzere morga alındı.

Hadiseyle alakalı soruşturma yapılırken komşuların ifadesine başvurulduğu dairenin de yaşlı çifte sosyal destek projesi desteği ile Rusya Federasyonu devleti aracılığıyla verildiği belirtildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal