Rusya'da Bikini ve Koruyucu Elbise Giyen Hemşire Uyarıldı

Rusya'da bir hemşirenin, bikini ve şeffaf korucu elbise giyerek hastaları tedavi etmesi dünya gündemine geldi. Hemşireye uyarı cezası verilirken, hemşire sıcak havalardan bunaldığı için böyle bir şey yaptığını söyledi.

20.05.2020-12:34 - (Son Güncelleme: 20.05.2020-12:25) Rusya'da Bikini ve Koruyucu Elbise Giyen Hemşire Uyarıldı

Çin'in Vuhan kentinden yayılan ve etkisini sürdürmeye devam eden coronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanları ekstra koruyucu elbiseler giymeye devam ediyor. Rusya'da meydana gelen olay ise dünya gündemine taşındı.

Rusya'nın Tula kentinde, Bölge Hastanesi'nde görev alan ve ismi açıklanmayan bir hemşire, bikinisinin üzerine şeffaf korucu elbise giydi ve hastalarla bu şekilde ilgilendi. Olayın gündeme gelmesinin ardından hemşireye soruşturma açıldı. Soruşturma kapsamında hemşireye, hem hastaların hem de kendisinin sağlığını riske attığı için uyarı cezası verildi.

İsmi açıklanmayan hemşire konuyla ilgili olarak açıklama yaptı ve çok zor şartlar altında çalıştıklarını, özel giysiyle uzun süre sıcak hava şartlarında çalışmaktan bunaldığı için bikini giydiğini söyleyerek özür diledi.

Öte yandan, Rusya'da şimdiye kadar 300 binden fazla vaka tespit edilirken, Rusya vaka sayısında 2'nci sırada bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal