Rusya Lideri Putin'in Yürüyen Sığınağı Gündem Oldu

Rusya Lideri Vladimir Putin'in Arjantin ziyareti sırasında yanında götürdüğü Aurus marka limuzini basının ilgi odağı oldu.

03.12.2018-16:21 - (Son Güncelleme: 03.12.2018-16:44)

Hafta sonu gerçekleştirilen G20 Zirvesi için Arjantin'in başkenti Buenos Aires'e hareket eden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, zirveye otomobili ile damga vurdu. Makam aracını da yanında götüren Putin, zirve süresince özel limuzini sayesinde dikkatleri üzerine topladı.

ARAPLAR DA PEŞİNDE

Sosyal medyada da öne çıkan Rus yapımı Aurus limuzin, özellikle otomobil tutkunlarının yoğun alakası ile karşılaştı. Basında 'Putin'in tekerlekli sığınağı' olarak bilinen limuzin ile alakalı açıklamalar yapan Putin, Araplar'ın da bu aracın peşinde olduğunu ifade etti.

OTOMOBİL TUTKUNLARININ DİKKATİNİ ÇEKTİ

Geride bıraktığımız hafta sonu G20 Zirvesi için Arjantin'in başkenti Buenos Aires'e hareket eden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, makam aracını da yanında götürdü. Rus yapımı Aurus limuzin kullanan Putin, özel aracıyla otomobil tutkunlarının dikkatini topladı.

FİNLANDİYA ZİYARETİNDE GÖRÜCÜYE ÇIKMIŞTI

Putin'in ilk olarak geride bıraktığımız yaz döneminde Finlandiya ziyareti esnasında kullandığı Aurus limuzin, Güney Amerika basınının da ilgi odağı olmuştu. Basında 'Tekerlekli sığınak' tanımı yaptığı limuzin sosyal medyanın da gündemine oturdu.

"ONU YALNIZCA BEN BEĞENMİYORUM"

Vladmir Putin, G20 Zirvesi'nin sonunda büyük ilgi toplayan otomobili ile alakalı açıklama yaptı. Putin, "Gerçekten çok güzel bir araç. Onu yalnızca ben beğenmiyorum. Bazı Arap arkadaşlarım da çok beğeniyor ve kendileri için de bu arabadan bir tane almak istiyorlar" dedi.

FÜZE VE BOMBAYA KARŞI TAM KORUMA SAĞLIYOR

Rusya'nın NAMI Otomotiv Enstitüsü tarafından imal edilen limuzin füze ve bombaya karşı tam koruma sağlıyor. Rusya, Mart 2019'da Cenevre'de yapılacak otomobil fuarı çerçevesinde Aurus limuzini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal