Rus Vekilden Erdoğan'a Övgü: Onun Gibi Mücadele Etmeliyiz

Rus milletvekili Aleksandr Şerin katıldığı bir televizyon programında, "Erdoğan'ın darbecilerle mücadele ettiği gibi biz de Amerika'ya karşı mücadele etmeliyiz" dedi.

16.04.2018-23:36 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-23:40) Rus Vekilden Erdoğan'a Övgü: Onun Gibi Mücadele Etmeliyiz

Rusya meclisi alt kanadı Duma Savunma Komisyonu Başkanı Birinci Yardımcısı Aleksandr Şerin, ulusal menfaatlerin korunması için Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesinin örnek alınması gerektiğini söyledi.


Rus resmi televizyonu 1.Kanal canlı yayın programında açıklama yapan milletvekili Şerin, ABD’nin Rusya’yı hedef adığına değindi.

ERDOĞAN GİBİ MÜCADELE ETMEZSEK ABD'Yİ DEVRE DIŞI BIRAKAMAYIZ

Rus vekil, “Yaptırımlarla en iyi şekilde mücadele etmemiz için kendi ekonomi ve paramızı güçlendirmemiz gerek. Hatırlatmam gerekir ki bazı ülkeler Rusya’yı ticari ortak olarak kaybetmek istemiyor. Amerika “tokat” için 2 ülkeyi düşünüyordu: Suriye ve Kuzey Kore. Ve ABD Rusya’nın üsleri olduğu Suriye’yi seçti. ABD’nin yaptırımları daha da şiddetlenecek. Eğer Erdoğan gibi mücadele etmezsek ABD’yi saf dışı bırakmamız mümkün olmayacak. Erdoğan darbe kalkışmasını yapanlara karşı sert biçimde mücadele veriyor. Çıkarlarımızı korumamız için Erdoğan’ın bu sert mücadelesini örnek almamız gerekir. Eğer biz de ABD ve onun yandaşlarına karşı böyle bir mücadele verirsek Washington sakinleşir” dedi.

Şerin daha önce Hava Komandoları Birliği’nde yüzbaşı olarak görev aldı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal