Rus Rallisinde Altı Araç Aynı Noktaya Uçtu

Rusya’da gerçekleştirilen araç yarışlarında Gagarin Sapağı adlı noktada altı yarış arabası da aynı noktaya uçunca tuhaf görüntüler ortaya çıktı.

19.10.2020-14:25 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-14:21)

Rusya’nın Peskov bölgesinde gerçekleştirilen Pushkinskiye Gory - 2020 Rusya Rallisi her sene olduğu gibi tekrar tuhaf görüntülere tanık oldu. Toplamda kırk aracın yarıştığı etkinlikte araçlar toplam 200 kilometre uzunluktaki parkurda en hızlı olabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Yarışlarda bu sene piste sert dönüşlü bir viraj oluşturuldu. ‘Gagarin Sapağı’ olarak adlandırılan sapağa yanaşan ralli otomobilleri orada manevra alamayınca hemen alt bölgedeki uçuruma uçtu.

Yarışların bir kısmında peş peşe gelen toplam altı ralli aracı aynı yere uçtu. Bir takım araçlar peş peşe çıkarken bir takımı da öteki araçlara vurmamak için başka yerlerde uçtu. Kaza yapan araçların şoförleri içeriden yarasız kurtulurken oradaki uçuruma uçan altı araçta yarışlardan çekilmeye mecbur kaldı.

Geçen sene yapılan yarışlarda bir araç seyircilerin arasına girince ralli ülkede fazla konuşulurken bu senede ‘Gagarin Sapağı’ sebebiyle ralli Rusya’da en fazla konuşulan meseleler arasına girdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal