Real Madridli Luka Jovic'in Nişanlısı Sofija Milosevic Bebeğine Yıldız Satın Altı

Real Madrid'in Sırp golcüsü Luka Jovic ve nişanlısı Sofija Milosevic'in geçtiğimiz eylül ayında bebekleri dünyaya geldi. Sofija Milosevic, doğan bebeği Alexei için gökyüzünden yıldız satın aldı.

07.10.2020-16:03 - (Son Güncelleme: 07.10.2020-16:11) Real Madridli Luka Jovic'in Nişanlısı Sofija Milosevic Bebeğine Yıldız Satın Altı

Real Madrid forması giyen Sırp forvet Luka Jovic ve nişanlısı Sofija Milosevic'in bebeği geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Çiftin, bebeğine aldığı hediye herkesi şaşırttı.

Alışılagelenin dışında bir hediye seçiminde bulunan Milosevic, Alexei isimli oğluna gökyüzünden bir yıldız satın aldı ve bu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

GÖKYÜZÜNDEKİ KONUMUNA GÖRE DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ

'Selam millet, nasılsınız?' diyerek söze başlayan ünlü model, 'Bildiğiniz gibi üç hafta önce doğum yaptım ve oğlum için özel bir şey yapmak istedim. Yıldız satan bir siteye rastladım ve bir yıldız satın aldım. Aslında bu, gerçekten harika bir şey çünkü sitedeki yıldızı zevkinize ve gökyüzündeki konumuna göre değiştirebilirsiniz' açıklamasında bulundu.

Ağustos ayında Capri Adası'nda nişanlanan Luka Jovic-Sofija Milosevic çifti, bebekleri dünyaya geldikten sonra ilk kez geçtiğimiz günlerde İspanya'da görülmüş ve Milosevic doğumun üstünden kısa bir süre geçmesine karşın fit görüntüsüyle ilgi odağı olmuştu.

JOVIC KARANTİNA KURALLARINI İHLAL ETMİŞTİ

Luka Jovic, koronavirüsün Avrupa kıtasını kasıp kavurduğu dönemde Real Madrid'in karantina kurallarını ihlal etmişti. Bu süreçte Sırbistan'a gitmiş, ülkesinde de kuralları hiçe sayarak Milosevic'in doğum gününü kutlayarak tepkilerin hedefi olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal