Putin’in Paralı Teröristlerine Ağır Darbe!

Rusya adına Libya’da terörist Hafter’in saflarında savaşan paralı asker grubu Wagner’e ağır darbe indirildi. SİHA’lar ve Meşru Libya ordusu, kiralık katil Wagner'leri hallaç pamuğu gibi attı.

23.05.2020-08:25 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-11:13)

Rusya adına Libya’da terörist Hafter’in saflarında savaşan paralı asker grubu Wagner’e ağır darbe indirildi. SİHA’lar ve Meşru Libya ordusu, kiralık katil Wagnereleri hallaç pamuğu gibi attı.

Türkiye’nin desteklediği ve askeri danışmanlık verdiği BM tarafından tanınan meşru Libya hükümeti ordusu, terörist Hafter ve milislerine karşı her gün yeni bir zafer kazanıyor. 

Rusya Devlet Başkanı Putin’in emri ile Terörist Hafter’in saflarında savaşmak üzere Libya’ya gönderilen paralı katillerden oluşan Wagner grubu savaşamadan kaçıyor.

Sivil halka yönelik yaptıkları vahşetle ünlenen Rusya’nın gayri resmi suç makinası olan Wagnerler, Libyalı sivillere akıl almaz zulümler ve katliamlar yapıyordu.

Birleşmiş Milletler tarafından tanınan meşru Libya Hükümeti’nin ülkesini kurtarmak için Türkiye ile yaptığı askeri işbirliği anlaşması meyvelerini vermeye başladı. Son 4 gündür SİHA’ların havadan, Türk askeri danışmanlarının karadan yönettiği savaş, teröristlere ağır darbe indirildi.

Birleşik Arap Emirlikleri, Fransa, Mısır, Suudi Arabistan ve Yunanistan tarafından resmen desteklenen ve her türlü yardımın yapıldığı terörist Hafter ve milisleri, Türkiye’nin yönettiği bu operasyonda büyük ve ağır kayıplar vererek işgal ettikleri yerlerden Mısır sınırına doğru kaçıyorlar. 

Türk askeri danışmanlar karşısında tutunamayan Rusya’nın gayri resmi paralı askerleri de canlarını kurtarmak için bulundukları şehir ve mevzilerden kaçıyorlar. 

Rus katiller, meşru Libya ordusu ile girdikleri çatışmalarda ağır kayıp veriyorlar. PKK terör örgütü gibi sahada kendi cesetlerini bırakmamakla ünlü bu grubun arkasında onlarca ceset bırakması, aldıkları darbenin şiddetini gösteriyor. 

haber365.com muhabirlerini ulaştığı cephe görüntüleri inanılmaz boyutta. Hafter’e bağlı olarak cepheden kaçmayıp savaşmayı tercih eden teröristlerin tamamının imha edildiği görülüyor. Onlarca Wanger katilinin öldüğü video kayıtlarına ulaşan muhabirlerimiz, bu görüntülen en “kansız” olanını servise koydular. Görüntülerde, Resmi ordu Rus katillerine ait cesetleri usulüne uygun toplayarak koruma altına alıyor. Oysa terörist Hafter’in milisleri ve Wagnerler ise öldürdükleri masum sivillerin cesetlerine dahi işkence yapıyorlar.

Ölen askerlerden birine ait eşyalar (yukarıdaki resim)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal