Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Putin ve Barzani Moskova'da Görüşme Gerçekleştirdi

Rusya Devlet Başkanı Putin, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Barzani ile başkent Moskova'da bir araya geldi.

10.05.2018-12:20 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-12:14) Putin ve Barzani Moskova'da Görüşme Gerçekleştirdi

Rusya Devlet Başkanı Putin, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Barzani ile başkent Moskova'da bir araya geldi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani ile başkent Moskova'da ir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdiği haberi iletildi.

MOSKOVA'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN ZİRVE

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanlık ofisinden yapılan açıklamaya göre, Barzani'nin, Putin'in resmi daveti üzerine Moskova’da bulunan Kızıl Meydan'da 9 Mayıs Zafer Bayramı dolayısıyla yapılan askeri geçit törenine katıldığı ifade edildi.

Yapılan açıklamaya göre, askeri geçit töreninden sonra Rusya Devlet Başkanı Putin ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani'nin ikili bir görüşme gerçekleştirdiği, tarafların Rusya ile Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) arasındaki ilişkilerin şimdiki ve gelecekteki durumunu konuştukları ifade edildi.

ENERJİ PROJELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Putin'in Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) halkına başta ekonomi ve enerji olmak üzere her alanda açık desteğini ifade ettiği aktarıldı.

Barzani'nin ise kendine gönderilen resmi davet ve Moskova'da ağırlanması sonrasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e teşekkür edip, Rusya'nın Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) de hayata geçirmek istediği her türlü enerji ve yatırım projelerine tüm imkanlarıyla kolaylık sağlayacaklarını söylediği kaydedildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;