Pompei'den Çaldığı Taşların Lanetine Uğradı

İtalya Pompei'den çaldığı taşların adeta lanetine uğradı. Nicole isimli turist İtalya'daki bir seyahat acentesine çaldığı parçalarla birlikte bir mektup gönderdi. Parçaların kendisine 'kötü şans' getirdiğini belirten turist iki defa kanser atlattığını ve maddi sıkıntılar yaşadığını anlattı.

13.10.2020-10:25 - (Son Güncelleme: 13.10.2020-11:04) Pompei'den Çaldığı Taşların Lanetine Uğradı

Kanadalı bir turist 15 sene önce çaldığı taşların ona kötü şans getirdiğini iddia etti. Nicole isimli turist, Pompei'den çaldığı taşların lanetine uğradığını öne sürerek taşları iade etmek istedi. Parçaların kendisine 'kötü şans' getirdiğini söyleyen turist iki kez kanser atlattığını ve maddi sıkıntılar yaşadığını anlattı.

ÇALDIĞI PARÇALARI GERİ GÖNDERDİ

Kanadalı turist, 15 sene önce İtalya'nın antik Pompei kentinden çaldığı parçaları bir mektupla iade etti. Nicole isimli kadın, çaldığı parçaları bir mektupla birlikte İtalya'daki bir seyahat acentesine gönderdi.

İKİ KEZ KANSER OLDU

Çaldığı parçaların kendisine 'kötü şans' getirdiğini belirten Nicole, 2005 yılından bu yana iki kez kanser atlattığını ve maddi sıkıntılar çektiğini söyledi.

KİMSENİN SAHİP OLAMAYACAĞI BİR ŞEY İSTEDİM

Çaldığı parçalar yüzünden 'Lanetlendiğini' itiraf eden Nicole adlı turist, 'Kimsenin sahip olamayacağı bir tarih parçasına sahip olmak istediğini ancak Pompei topraklarının çok fazla negatif enerjiye sahip olduğunu ve kendisine kötü şans getirdiğini' ifade etti. Nicole mektupta 'Lütfen onları benden alın ve beni affedin' diyerek özür diledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal