Polis Horoz Dövüşü Baskınına Gitti, Horoz Tarafından Öldürüldü

Asya ülkesi Filipinler'de bir polis, Northern Samar bölgesinde yapılan illegal bir horoz dövüşüne gerçekleştirilen baskında horoz tarafından yaşamına son verildi.

29.10.2020-10:16 - (Son Güncelleme: 29.10.2020-10:11) Polis Horoz Dövüşü Baskınına Gitti, Horoz Tarafından Öldürüldü

Horozun ayağına bağlanan jilet, polis memuru Teğmen Christine Bolok'un sol bacağındaki uyluk atardamarını parçaladığı ve memurun hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdiği belirtildi.

KOVİD-19 SEBEBİYLE YASAK GETİRİLMİŞTİ

Filipinler'de horoz dövüşleri koronavirüs pandemisi başladığından bu yana yasaklanmıştı. Salgın öncesi de bu dövüşlere sadece pazar günleri ile resmi tatillerde, lisanslı dövüş salonlarında yapılmasına müsade ediliyordu.

'AÇIKLAMASI GÜÇ BİR ŞANSSIZLIK'

AFP'ye açıklama yapan Bölge Emniyet Müdürü Yarbay Arnel Apud, hadisenin 'açıklaması güç bir şanssızlık' ve 'büyük bir talihsizlik' olduğunu dile getirdi ve şu ifadeleri kullandı:

'Haberi duyduğumda kulaklarıma inanamadım. 25 yıllık meslek hayatımda ilk defa bir adamımı horoz dövüşünde hayvanın ayağına takılan jilet nedeniyle kaybettim.'

'3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI! YEDİ HOROZA EL KONULDU'

Emniyet Müdürü Apud, yaşamını yitirdi polisin ailesine de başsağlığı dileklerini iletti.

Baskı operasyonunda 3 şahıs gözaltına alındı, 7 dövüş horozu, 2 jilet seti ile 550 Filipin Pesosuna (hemen hemen 90 lira) el konuldu. 3 şüpheli de aranıyor.

Filipinler'de oldukça popüler olan horoz dövüşlerini pek çok kişi izliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal