PKK'lıların Teröristlerin 'Ermenistan' İtirafı

Terör örgütü PKK'nın lafta idarecileri, teröristlerin Dağlık Karabağ'da Ermenistan tarafında savaştığını açıkladı.

29.11.2020-09:32 - (Son Güncelleme: 29.11.2020-09:45) PKK'lıların Teröristlerin 'Ermenistan' İtirafı

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, terör örgütü PKK/KCK’nın kadın yapılanmasının lafta idarecilerinden Layika Gültekin, örgütün yayın kaynağında itiraf eden ifadeler kullandı.

PKK'LILARIN 'ERMENİ ASKERLERLE BERABER SAVAŞIYORUZ' İTİRAFI

"Karabağ’a kadar gidip Ermeni askerlerle beraber savaşıyoruz. Ermenistan halkının istediği her zaman yanlarında oluruz” ifadesini kullanan Layika Gültekin'in, teröristlerin Azerbaycan'a karşı safta yer aldığını söyledi.

Böylece alçak PKK'lı teröristlerin Dağlık Karabağ'da imza atılan anlaşmadan önce Ermenistan saflarında olduğu bir defa daha gözler önüne serilmiş oldu.

Güvenlik kaynakları, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) yoğun operasyonları sebebiyle terör örgütünden kaçışların çoğaldığını, örgütün içerisinde büyük çözülmelerin olduğunu kaydetti.

ÖRGÜT HAREKET SERBESTLİĞİNİ  KAYBETTİ

Katılımın gittikçe düştüğünü, örgütün hareket özgürlüğünü kaybettiğini belirten kaynaklar, PKK/KCK terör örgütünün Karabağ’da Ermenistan’ın yanında olarak Ermenistan’ın Irak'ın kuzey bölgesinde kendilerine destek olmasını hedeflediklerini, eleman eksikliğini kadın ile gençleri öne iddia ederek kapatmak gibi hain bir planı uygulamaya uğraştıklarının altını çizdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal