PKK'dan Avruya'ya Tehdit!

Avrupa ülkelerinin sürekli ‘terör örgütü değil’ diyerek arkasında durduğu YPG gerçek yüzünü gösterirken, PKK militanları Avrupa ülkelerini yakmakla tehdit etti.

13.03.2018-08:38 - (Son Güncelleme: 13.03.2018-08:34) PKK'dan Avruya'ya Tehdit!

Radikal Avrupalı gruplarla ortak bildiri sunan PKK-YPG'nin Avrupa gençlik yapılanması, yalnızca Türk konsolosluk, elçilik, cami ve STK'ları değil, Avrupa'nın ileri gelen savunma şirketleri, bankaları ve Almanya'nın koalisyon görüşmeleri gerçekleştiren Hıristiyan Demokratlar (CDU) ve Sosyal Demokratlar'ın (SPD) bürolarına saldırı düzenleyeceklerini belirtti. "Kimse bizi dinlemiyorsa, Avrupa'nın her bir şehrini küle çevireceğiz" ifadeleri ile tehditler atan YPG'nin bununla birlikte Almanya'daki adliye ve emniyet binalarını da saldırı gerçekleştireceği belirtildi.

Yalnızca Almanya'da 24 camiye saldırı düzenleyen terör örgütü, Hollanda'nın Rotterdam kentinde de kendilerine destek çıkmayan Kürt kökenli vatandaşların kurduğu Geylani Hizmet Vakfı'na saldırdı. Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya şehrine bağlı Ahlen kentindeki Türk Kültür Ocağı'na dün sabah molotoflu saldırı gerçekleştirilsi.

Son Dakika Dünya Habeleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal