Personelde Coronavirüs Olduğunu Öğrenen 5 Kişi Denize Atladı

Dünya üzerinde 1.5 milyondan fazla insanı etkileyen coronavirüs insanları tedirgin etmeye devam ediyor. Endonezya'nın Maumere şehrine giden bir feribotun çalışanlarında coronavirüs tespit edilince gemi kıyıya yanaştırılmadı. Paniğe kapılan 5 kişi ise denize atladı.

09.04.2020-15:55 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-16:55)

Çin'den yayılamaya başlayan ve dünya üzerinde 1.5 milyondan fazla insanı etkileyen coronavirüs salgını insanlar üzerinde korku yaratmaya devam ediyor.

Endonezya'da Doğu Nusa Tenggara'dan kalkan feribotun bazı çalışanlarında coronavirüs tespit edildi. Bu gelişmenin ardından feribot son durağı olan Mamuere limanına yaklaştırılmadı. Geminin içinde bulunan 255 yolcu ise durumu yapılan anons sonrasında öğrendi. Bu durum üzerine panikleyen 5 kişi ise denize atladı. 

Denize atlayan yolcular yanlarına can yeleği de alırken, kıyıya yüzmeye çalıştı. 5 yolcu herhangi bir yara almadan kıyaya ulaşırken, daha sonra feribotun kıyıya yanaşmasına da izin verildi.

Gemi içerisinde bulunan herkes karantinaya alındı ve Maumere sağlık ekipleri feribottaki herkese coronavirüs testi yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal