ÖSO'dan Rejim Kuvvetleri ve YPG/PKK'nın Saldırılarına misilleme

ÖSO, "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi"ni bombalayan rejim kuvvetleri ile Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı Harekatı bölgelerini hedef alan YPG/PKK'ya misilleme saldırıları gerçekleştirdi.

10.05.2019-12:45 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-12:36)

Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi"ni bombalayan rejim kuvvetleri ile Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı Harekatı noktalarını hedef alan terör örgütü YPG/PKK'ya misilleme saldırıları düzenledi.

ÖSO, dün akşam "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi"ni bombalayan Beşşar Esed rejimi askerleri ve müttefiki İran destekli yabancı terörist grupların Halep'te konuşlu olduğu bölgelere saldırılar gerçekleştirdi.

Aynı saatlerde ÖSO kuvvetleri, Afrin'in güneyinde işgal ettiği Kimar bölgesinden, ÖSO'nun kontrol ettiği Afrin ve Azez ilçelerine saldıran terör örgütü YPG/PKK'nın bölgelerine topçu atışları düzenledi.

REJİM MUTABAKATA RAĞMEN SALDIRILARA DEVAM EDİYOR

Beşşar Esed rejimi, destekçilerinin yardımıyla 17 Eylül 2018 tarihinde Soçi'de imzalanan mutabakata karşın "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi"ndeki saldırılarını sürdürüyor.

YPG/PKK ise Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat Kalkanı ile Zeytin Dalı harekatları ile terörden temizlediği bölgelerdeki sivil yerleşimlere ve ÖSO noktalarına sık sık saldırılar gerçekleştiriyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal