Ortodoks Yahudilerinden Türkiye'ye Destek!

ABD’de yaşamını sürdüren siyonizm karşıtı Ortodoks Yahudileri, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'nı desteklediklerini açıkladı.

16.10.2019-11:29 - (Son Güncelleme: 16.10.2019-11:21)

 

ABD’de yaşamını sürdüren siyonizm karşıtı Ortodoks Yahudileri, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'nı destekledi.

ABD’de yaşayan siyonizm karşıtı Ortodoks Yahudileri, Türkiye'nin güney sınırındaki terörü etkisiz hale getirmek ve bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na destekledi.

Kendini “Antisiyonizm sözcüsü” olarak tanıtan Twitter kullanıcısı Şaul Ben Kiş, Birleşmiş Milletler (BM) önünde Türk bayrağı açtıkları İsrail karşıtı protesto görüntülerini paylaştı ve açıklama olarak şu sözlere yer verdi:

‘Türkiye terörizmle savaşıyor’ etiketiyle Tevrat Yahudileri olarak Türkiye’yi desteklediklerini belirten Ben Kiş, “Bütün dünyaya rağmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye’ye başlattığı harekatla ilgili Türk insanının ve hükümetinin yanında duruyoruz.” 

Ben Kiş, aynı protesto görüntülerinin bulunduğu "Türk askerine selam olsun" etiketiyle attığı diğer Tweet'e de şunları ekledi:

“Trump, Amerika, İsrail, Avrupa Birliği. Biz, NATO ve diğerlerine karşı Türkiye’nin yanındayız. Elimizde Türk bayrağını dalgalandırmak gururdur. Cumhurbaşkanı Erdoğan dik dur, biz seninleyiz. Biz Türkiye’yi seviyoruz.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal