Ormanda Yürüyüş İçin Çıktı: Önce İstismara Uğradı Sonra Üzerinden Geçildi

Amerika'nın Arkansas eyaletinde Quake Lewellyn adlı çiftçi traktörü ile vurduğu hemşireye önce tecavüz etti, ardından öldürüp, cansız bedenini yol kenarındaki boş bir araziye defnetti.

21.10.2020-10:15 - (Son Güncelleme: 21.10.2020-10:13) Ormanda Yürüyüş İçin Çıktı: Önce İstismara Uğradı Sonra Üzerinden Geçildi
Çiftçinin çiftlik evine yakın bir alanda erkek arkadaşı ile birlikte oturan Sydney Sutherland, 19 Eylül'de birdenbire ortadan kaybolunca erkek arkadaşı Alex Nicholson, emniyet güçlerine haber verdi.

O çevrede yaşayan Quake Lewellyn adlı çiftçi de arama operasyonlarına emniyet ve vatandaşlarla beraber katıldı.

Emniyet, Sydney'inin cansız bedenini telefonu izleyerek 2 gün sonra buldu.

Lewellyn'den kuşkulanan emniyet güçleri Lewellyn'in telefon verilerini inceledi ve 2 gün önce Sydney'in öldüğü yere kendisinin de gittiği belirlenince çiftçi yakalandı.

Lewellyn, ifadesinde Sydney'e ağaçlık yerde yürüyüş yaptığı esnada pikabı ile çarptığını, vurduktan sonra pikabına alarak boş bir araziye götürerek tecavüz edip hemşireyi öldürdüğünü söyledi.

Tutuklanan Lewellyn kefaret alınmadan yargılanmaya başladı.

Emniyet, Sydney ile Lewellyn'nın daha öncesin de bir birbirlerini tanıdıklarını ancak aralarındaki bağlantının olduğunu bulamadıklarını söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal