Ohio Valisi'nden Yasama Meclisine Silah Satışlarını Denetleme Çağrısında Bulundu

ABD’nin Ohio Eyalet Valisi Cumhuriyetçi Mike DeWine, ülkede yaşanan katliamlar nedeniyle yerel mahkemelerin silah edinmek isteyenlerin geçmişini araştırması gerektiğini söyleyerek Yasama Meclisini göreve davet etti.

06.08.2019-23:27 - (Son Güncelleme: 06.08.2019-23:23) Ohio Valisi'nden Yasama Meclisine Silah Satışlarını Denetleme Çağrısında Bulundu

ABD'nin El Paso ve Ohio kentlerinde 12 saat içinde düzenlenen iki silahlı sonucu 31 kişi hayatını kaybetti. Silahlı saldırıların artması ve ABD'nin bu konuda dünya lideri olması, ülke genelinde tartışmalara neden oluyor. ABD'nin Ohio Eyalet Valisi Cumhuriyetçi Mike DeWine, ülke genelinde kendisine karşı yapılan baskılara karşı harekete geçmeye başladı.

VALİ ÇAĞRIDA BULUNDU

Vali DeWine, partisinin lider olduğu Yasama Meclisinin neredeyse tüm silah satışları için geçmiş ve sabıka kontrollerinin yapılması ve mahkemelerin ateşli silahlara erişimin kısıtlanmasına izin veren yasaları onaylaması çağrısında bulundu.

"HAYAT KURTARMAK İÇİN BİR ARAYA GELEBİLİRİZ"

Vali Mike DeWine, insanların ateşli silahlar edinme hakkını dengeleyerek Ohio Eyaleti'nin daha fazla önlem alması gerektiğini kaydetti. DeWine, “Hayat kurtarmak için bir araya gelebiliriz” dedi.  

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın. 
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal