Öğretmeninin Tacizine Uğrayan Erkek Öğrenci, Cinsen Organını Kesmeye Çalıştı

İngiltere'de ikamet eden 25 yaşındaki öğretmen, 15 yaşında olan erkek öğrencisini 2 defa taciz etti. Öğretmeninin istismarları sebebiyle yaşamının cehenneme döndüğünü belirten öğrenci, emniyete öğretmeninin istismarından kurtulmak için cinsel organını kesmek istediğini dile getirdi.

11.11.2020-11:47 - (Son Güncelleme: 11.11.2020-11:44) Öğretmeninin Tacizine Uğrayan Erkek Öğrenci, Cinsen Organını Kesmeye Çalıştı

İngiltere'nin Galler bölgesinde ikamet eden 25 yaşında olan sanat öğretmeni Fay Mcrobbie, 15 yaşında olan öğrencisiyle zorla cinsel ilişkiye girdi.

Akıllara durgunluk veren olay şöyle gerçekleşti. İlk önce öğretmen, okulda öğrencisini boş bir sınıfa götürdü ve öpmeye kalktı. Adı Fay olan öğretmen, sonrasında öğrencisini bir arkadaşının evine götürerek orada cinsel ilişkiye girdi.

Küçük öğrenci, tacizin ardından ciddi bir psikolojik çöküntüye girdi. Tacize uğrayan talihsiz öğrenci ailesinden ve arkadaşlarından uzaklaştığını dile getirdi.

Öğrenci çocuk sapkın öğretmenine ilişki yaşamak istemediğini dile getirmesine rağmen, öğretmeninin kendisine 'Sensiz yaşayamam eğer ilişkiyi bitirirsen kendimi öldürürüm' dediğini anlattı.



Öğretmeninden kurtulma yolunu bulamadığını, öğretmenin ancak bu şekilde peşini bırakacağını düşündüğü için erkek organını kesme noktasına geldiğini dile getiren öğrenci, hadiseyi okulda bir personele anlattığını ve personelin polise ihbar etmesi üzerine soruşturma açıldığını dile getirdi.

2019 senesinde tutuklanan öğretmen, geçen hafta çıkarıldığı mahkemede hakim tarafından 2 sene hapis cezasına karar verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal