Öğrencilerinin Kabusu Dövmeli Öğretmen İşinden Kovuldu!

Vücudunun her yerinde dövmeler olan öğretmenin görevine son verildi. Fransa'da vücudunun her yeri dövmelerle kaplı olan öğretmenin işine şikayetler üzerine son verildi.

30.09.2020-12:45 - (Son Güncelleme: 30.09.2020-12:42) Öğrencilerinin Kabusu Dövmeli Öğretmen İşinden Kovuldu!

Fransa'da korkutan dövmelere sahip öğretmen, öğrencilerinin kabusu oldu. Öğretmenin dövmelerinden korkan öğrenciler, bunun üzerine şikayette bulundu. Vücudunun her yerinin dövmelerle kaplı olması görenleri ürkütüyor.

En fazla dövmeye sahip insan olarak bilinen öğretmen, okul yönetiminin arkasında durmamasına üzüldüğünü belirterek duruma tepkisini dile getirdi.

Fransa'da en fazla dövmeye sahip kişi olarak anılan öğretmen Sylvain Helaine'in çalıştığı anaokulundaki işine son verildi. Gerekçe olarak da öğrencilerinden birinin, Helaine'i rüyasında canavar olarak görmesi gösterildi.

BENİ YARATIK OLARAK GÖRMÜŞLER

Helaine, dersine girdiği öğrenciler ve aileleriyle bir sorun yaşamadığını belirterek, 'Sanırım küçük bir çocuk beni gördükten sonra kabus görmüş. Bir canavar ya da korkunç bir yaratık olarak rüyalarına girmişim' dedi.

Kabuslarına girdiği çocuğun ailesinin kendisini okul yönetimine şikayet ettiğini söyleyen öğretmen, 'Okul yönetiminin arkamda durmaması üzücü. Ailelerin söylediklerini hemen yerine getirdiler' açıklamasında bulundu.

VÜCUDUM SİMSİYAH OLANA KADAR DÖVME YAPTIRACAĞIM

Helaine'in vücudunun her yerinde dövmeler var. Helaine, yaşadığı 'varoluş krizi' sonrası dövme yaptırmaya başladığını söyledi. Helaine, 'Şimdi ikinci kat dövme yaptıracağım. Ardından üç, dört ve beşinci kat. Vücudumun her tarafı simsiyah olana kadar dövme yaptıracağım. Bir şeye tutkuyla bağlıysanız onu durdurmak istemezsiniz' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal