O Ülkede Türklerin Yaşadığı Bölge Risk Altında! Bir Vatandaşımız Daha Coronavirüsten Öldü

Coronavirüste vaka sayısı bini geçen ABD'nin New Jersey eyaletinde bir vatandaşımız salgın sebebiyle can kaybına uğradı. Ülkede Türklerin ağırlıklı olarak bir arada yaşadığı kasabada vaka sayısında artış gözlendi.

26.03.2020-08:22 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-08:05) O Ülkede Türklerin Yaşadığı Bölge Risk Altında! Bir Vatandaşımız Daha Coronavirüsten Öldü

Coronavirüste vaka sayısı bini geçen ABD'nin New Jersey eyaletinde bir vatandaşımız salgın sebebiyle can kaybına uğradı.

New Jersey’in Paterson şehrinde yaşadığı belirlenen fakat hasta mahremiyeti gereği adı açıklanmayan 70 yaşındaki Türk vatandaşının, yarın sabah kılınacak cenaze namazının ardından Paterson yakınlarındaki Totowa mezarlığında toprağa verileceği duyuruldu.

TÜRKLERİN YOĞUN OLDUĞU KASABADA SALGIN
ABD'nin Pennsylvania eyaletinde salı günü yine Türklerin ağırlıklı olarak bulunduğu Allentown kasabasında bir Türk kadın vatandaşın salgın sebebiyle can verdiği duyurulmuştu, B.G. adlı 44 yaşındaki kadının 2 hafta önce pozitif çıkan test sonuçlarından sonra geçen hafta hastaneye sevk edildiği ortaya çıkmıştı.

Bununla birlikte, Türklerin yoğun olduğu kasaba olan Paterson risk altında! Bunun sebebi bölgede en az 5 Türk vatandaşının da Kovid-19 teşhisi ile hastaneye kaldırılması oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal