Netanyahu: Golan'dan Asla Vazgeçmeyeceğiz

ABD Başkanı Donald Trump'ın Golan Tepeleri kararını imzalamasıyla cesaretlenen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Golan Tepeleri'nden asla vazgeçmeyeceklerini ifade etti.

26.03.2019-20:08 - (Son Güncelleme: 26.03.2019-20:09) Netanyahu: Golan'dan Asla Vazgeçmeyeceğiz

İsrail'in başkenti Tel Aviv'deki Savunma Bakanlığı binasından, ABD'deki en etkili İsrail yanlısı lobi kuruluşu Amerika İsrail Halkla İlişkiler Komitesinin yıllık toplantısına telekonferansla katılan Netanyahu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"DAHA FAZLASINI YAPMAYA HAZIRIZ"

Abluka altındaki Gazze Şeridi'nde dün başlayan ve bu sabah erken saatlere kadar süren İsrail saldırılarına yönelik açıklamalarda da bulunan Netanyahu, "Güçlü bir şekilde cevap verdik. Daha fazlasını yapmaya hazırız. Devletimizi ve halkımızı korumak için ne gerekiyorsa onu yapacağız." ifadelerini kullandı.

"TRUMP YİNE TARİH YAZDI"

Netanyahu açıklamalarında, ABD Başkanı Donald Trump'ın Golan Tepeleri kararını imzalamasından dolayı Trump'a teşekkür ederek, "Başkan Trump yine tarih yazdı. Bu büyük alkışı hak ediyor." ifadelerinde bulundu.

"ASLA VAZGEÇMEYİZ"

Golan Tepeleri'nin önemini belirten Netanyahu, "Golan Tepeleri İsrail'in bir parçasıdır ve İsrail'in güvenliği ile tarihimiz için vazgeçilmez bir yerdir. Asla buradan vazgeçmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal