Muhammed Ali'nin Evinde Duygulandıran Olay: 15 Bin Arı...

Muhammed Ali'nin cenazesi, efsanevi boksörün yaşamını yitirdiği Arizona eyaletinden çocukluğunu geçirdiği Louisville kentine özel bir uçakla getirildi. Bu arada efsane boksörün evinde ise duygulandıran bir olay yaşandı.

06.06.2016-20:48 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Muhammed Ali'nin Evinde Duygulandıran Olay: 15 Bin Arı...

Muhammed Ali'nin cenazesi, efsanevi boksörün yaşamını yitirdiği Arizona eyaletinden Louisville kentine özel uçakla getirildi. Öte yandan Muhammed Ali'nin 'Kelebek gibi uçar, arı gibi sokarım' sözlerinin yazılı olduğu kültür merkezinin bahçesindeki bir ağaca yaklaşık 15 bin arı toplandı.

ABD'de Cuma günü hayatını kaybeden efsanevi boksör Muhammed Ali'nin çocukluğunu geçirdiği Louisville kentindeki evinde duygulandıran bir olay yaşandı.

Kültür merkezi olarak kullanılan binanın bahçesine 15 bin arı toplandı. Arıların Muhammed Ali'nin ünlü 'Kelebek gibi uçar arı gibi sokarım' sözünün yer aldığı yazının önünde bir araya gelmesi ilginç bir görüntü oluşturdu.

Muhammed Ali'nin cenaze töreni, memleketi Louisville'de Cuma günü düzenlenecek.

Kültür merkezi olarak kullanılan binanın bahçesine 15 bin arı toplandı. Kentucky Arıcılar Birliği'nden Kevin McKinney bunun 'olağan bir durum' olduğunu anlatırken, arıların toplanıp oğul verdiğini söyledi.



Arıların Muhammed Ali'nin ünlü 'Kelebek gibi uçar arı gibi sokarım' sözünün yer aldığı yazının önünde biraraya gelmesi ilginç bir görüntü oluşturdu.

Yeni Şafak

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal