Mısır'da Hapishanelerde Coronavirüs Önlemi

Coronavirüs tüm tüm dünyayı hakimiyeti altına almış durumda. Bunlardan biri de Mısır olarak biliniyor. Mısır Sağlık Bakanlığı, yeni tip coronavirüse (Kovid-19) yakalanan kişi sayısının 59'a ulaştığını açıkladı.

10.03.2020-08:42 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-08:34) Mısır'da Hapishanelerde Coronavirüs Önlemi

Coronavirüs tüm dünyayı hakimiyeti altına almış durumda. Bunlardan biri de Mısır olarak biliniyor. Mısır Sağlık Bakanlığı, yeni tip coronavirüse (Kovid-19) yakalanan kişi sayısının 59'a ulaştığını açıkladı.

Mısır Sağlık Bakanlığından aktarılan yazılı bilgiye göre, ülkede 4 kişide daha Kovid-19 virüs ortaya çıktı. Bunun sonucu olarak, virüsün etkisi altına aldığı sayısı 59'a çıkarken, bu kişilerden 21'inin iyileştiği açıklandı.

HAPİSHANELERDE ÖNLEM
Kovid-19 ile mücadele çerçevesinde güvenlik kurumları da tutukluların sağlığının korunması için 10 gün boyunca tüm hapishanelere yapılacak ziyaretlerin ertelenmesini kararlaştırdı.

NE OLMUŞTU?
Mısır Sağlık Bakanlığı, dün ülkeye bir hafta önce gelmiş bulunan bir Alman asıllı turistin yeni tip coronavirüs sebebiyle yaşamını yitirdiğini, bu durumunda virüs kaynaklı ülkedeki ilk ölüm olarak kayıtlara geçtiğini açıklamıştı.

Öte yandan Sağlık Bakanlığı ülkede Kovid-19 teşhisi konulan kişi sayısının 55'e çıktığını dile getirmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal